Задържаха мъж в момент на сделка с наркотици в Силистренско, съобщиха

...
Задържаха мъж в момент на сделка с наркотици в Силистренско, съобщиха
Коментари Харесай

След спецакция в Силистренско: Задържаха мъж в момент на сделка с наркотици

Задържаха мъж в миг на договорка с наркотици  в Силистренско, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушенията, свързани с наркотични субстанции , е проведена от чиновници на бранш „ Криминална полиция “ при Районно-Силистра.

След предварителна оперативна работа и точно обмисляне към 18:30 часа в таванско помещение в регионалния град в миг на договорка с дрога е арестуван 41-годишен, прочут с сходни прояви, в това число и осъждан за аналогични закононарушения.

У него са открити и конфискувани 26,5 грама суха листна маса, разпозната с полеви наркотест като канабис. При последвалите процесуално-следствени дейности в парцел в село Сребърна, благосъстоятелност на мъжа, криминалистите разкрили и иззели 10 грама изсъхнал канабис, три електронни везни, съдове и препарати за разсаждане и развъждане на растения.

Иззети са и три телефона, благосъстоятелност на арестувания. В двора на парцела измежду пчелин полицейските чиновници намерили и 20 саксии със засадени растения от хибриден вид канабис в друг етап на напредък.

Мъжът е арестуван за период до 24 часа и му е повдигнато обвиняване. Разследването на случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

От началото на годината това е третата значима интервенция на чиновниците от бранш „ Криминална полиция “ при Районно упрвление-Силистра против закононарушенията, свързани с владеене, разпространяване и произвеждане на опиати.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР